Plaatsen en dorpen Noord-Mallorca

De Baai van Alcúdia
De Baai van Alcúdia

Pollença

Dit is een heel charmant dorp. Ook kun je hier 365 treden beklimmen naar een kerkje. Het kerkje staat bovenaan de trappen en stelt op zich niet veel voor maar het uitzicht is prachtig!

Port de Pollença

Het aantal toeristen groeit in dit charmante vissershaventje maar bereikt nog geen grote getaleln. Leuke boulevard met smalle strandjes, leuke barretjes en restaurants aan de boulevard met enkele winkels.

Alcudia

Toch echt wel een ‘must’ als je op vakantie bent in het noordelijke gedeelte van het eiland. Leuke winkels, gezellige pleintjes vol terrassen en een hele aangename sfeer zijn de kenmerken van de stad Alcudia. Delen van de vroegere stadsmuur en poorten staan er nog. Alcúdia »

Port de Alcudia

Een zeer toerische badplaats met een prachtig lang en breed strand waar de zee heel ver ondiep is. Zeer geschikte plek voor gezinnen met kleine kinderen. Je vind er tal van restaurants en hotels.

Playa de muro en Can Picafort

Toeristische badplaatsen met mooie stranden en toeristische winkeltjes, restaurantjes, autoverhuur en supermarkten. Met in het achterland het Parc Natural S’Albufera; een mooi natuurpark om te wandelen of te fietsen.