Zoek & Boek

Strand met palmbomen

Hotels op Mallorca

Boek hier een van de 3970 hotels op Mallorca. Veel hotels bieden gratis annuleren aan tot kort voor vertrek zodat je flexibel bent. Je kunt ook kiezen voor het boeken van een hotel + vlucht.

Hotel tips

Mallorca heeft verschillende hotspots voor een hotelvakantie. Zoek je lange, witte stranden kijk dan eens in de baai van Alcudia. Gezinnen met kleine kinderen vinden er uiteenlopende kindvriendelijke hotels. Adults only hotels zijn ideaal voor stelletjes die rust zoeken in hotels waar kinderen onder de 16 jaar niet zijn toegestaan. Jongeren die feest willen vieren zijn op hun plek in El Arenal en Magaluf.

Hotels met verwarmd zwembad

Kijk op www.vergeetjezwembroekniet.nl/mallorca voor een overzicht van hotels met verwarmd zwembad op Mallorca. Mallorca kent bijna geen hotels met een verwarmd zwembad. Ondanks dat Mallorca in april en mei een fantastische bestemming is. Wél zijn er uiteenlopende hotels met een binnen zwembad - een redelijk alternatief voor een verwarmd buiten zwembad hoewel deze zwembaden een stuk kleiner zijn. Als hotels al een verwarmd buitenbad hebben dan betreft dit meestal niet het kinderbad. Hotel Ivory Playa , Hotel Mac Paradiso Garden*** en Hotel Bonsol hebben wél een verwarmd buiten zwembad.