Luchthaven Palma de Mallorca

Bekijk hier de praktische informatie, impressies en actuele aankomst- en vertrektijden.

 

Vliegveld Mallorca

Het vliegveld op Mallorca  is een van de meest bezochte vliegvelden van Europa en ligt op 10 km rijden van Palma de Mallorca.

Het vliegveld bevindt aan zuidkant van het eiland en is goed bereikbaar voor de reizigers. In Spanje hebben alleen de vliegvelden van Madrid en Barcelona jaarlijks meer bezoekers dan vliegveld Palma de Mallorca (PME). PME telt jaarlijks zo’n 20 miljoen reizigers. Dat  is dus al meer dan de gehele Nederlandse bevolking bij elkaar. De grootgebruikers van het vliegveld is de Duitse vliegmaatschappij Air Berlin samen met het  Spaanse  Air Europa. Vanaf Schiphol vliegen er ook bekende vliegmaatschappijen naar Mallorca namelijk Transavia, Arke, Air Berlin en Vueling.

Vliegtickets

Steeds meer reizigers boeken zelf hun vlucht en zoeken de accommodatie erbij. Boek je vliegtickets naar Mallorca bij één van de volgende reisaanbieders:

Actuele tijden Palma de Mallorca

Autoverhuur

Er zijn meer dan voldoende autoverhuurders op het vliegveldte vinden. Als je vanuit huis al je huurauto rereserveerd kun je na aankomst direct je auto ophalen en naar het hotel rijden » autoverhuur

Vliegveld in het kort

  • Vliegtijd Amsterdam - Mallorca: 2:15 uur
  • Afstand: 1430 km
  • 10 km v.a. hoofdstad Palma de Mallorca
  • 20 miljoen reizigers / jaar

Plattegrond / Kaart vliegveld Palma de Mallorca

Klik hier voor een grote kaart van het vliegveld.