Strand van Alcudia

Klaar om te vertrekken?

Boek hier je last-minute vakantie

Last minutes Mallorca

Als je last minute naar Mallorca wilt dan ga je natuurlijk op zoek naar zoveel mogelijk aanbiedingen. Je wilt immers de laagste prijs voor de beste accommodatie, gunstige vliegtijden en passende reisdata. We helpen je op deze pagina met een overzicht van de grootste aanbieders van last minute vakanties naar Mallorca. Er zijn veel verschillende aanbieders van last minute reizen naar Mallorca. Je bespaart het meest door zoveel mogelijk aanbieders te vergelijken. Dit zijn grootste aanbieders:

Duitse last minute aanbiedingen

Nog meer aanbiedingen van last minute vakanties Mallorca vind je op Duitse websites. Ook op deze websites kun je kiezen voor een vlucht vanaf een Nederlandse luchthaven. Woon je in de grensstreek, kijk dan ook eens naar Duitse luchthavens zoals Köln, Düsseldorf en Münster.

Beste tijd / periode

De goedkoopste last minutes en de meeste keuze heb je in de eerste helft van juli en de tweede helft van augustus. Dus wil je last minute naar het grootste eiland van de Balearen, dan is dit de beste tijd om te zoeken.

Vliegtickets

Een last minute vliegticket naar Mallorca boek je eenvoudig bij één van de volgende vliegmaatschappijen. Heb je je ticket en moet je nog last minute een hotel boeken, ga dan naar www.booking.com.

Vliegtickets zoeken »

Tips & tricks

Ga je last minute dan bespaar je sowieso geld. Probeer daarom specifiek te zoeken naar een all inclusief vakantie. Dan heb je alles geregeld voor een lage prijs en hoef je ook geen dure restaurants of barretjes te bezoeken. Je kunt ook even kijken of het boeken van een super last minute nóg voordeliger is. Ben je flexibel, kijk dan bijvoorbeeld naar vertrekdata van de volgende dag om te zien wat het verschil is tussen een gewone last minute en een super last minute vakantie. Wil je voordeel dan kun je ook kiezen voor vroegboekkorting. Dit is het tegenovergestelde van een last minute maar kan ook een flinke besparing opleveren. Daarbij heb je door vroeg te boeken wel de zekerheid én voorpret. Ook vliegtickets in het vooruit boeken is voordeliger dan last minute. Vergeet in alle haast niet kritisch te blijven! Bekijk daarom altijd aandachtig de beoordelingen van accommodaties, ook al heb je niet veel tijd. Een last minute is er altijd!