Voordelige vliegtickets

bespaar maximaal op je vliegticket

Strand met palmbomen

Vliegtickets Mallorca

Als je een vakantie naar Mallorca plant ga je natuurlijk op zoek naar de goedkoopst mogelijke vliegtickets. Wij helpen je op deze pagina met een overzicht van de meest geboekte luchtvaartmaatschappijen en zetten hun voordelen en verschillen uiteen. Daarnaast geven we tips over hoe je zo goedkoop mogelijk vliegtickets Mallorca kunt boeken. Hoe dan ook - er zijn dagelijks tientallen vluchten naar Mallorca vanaf de verschillende luchthavens in en rondom Nederland dus kun je altijd wel een ticket bemachtigen dat bij jouw budget, reisperiode en vluchttijden past.

Vliegtickets Mallorca boeken

Er zijn veel verschillende aanbieders van vliegtickets en ook tientallen vliegmaatschappijen. Je doet er dus verstandig aan om meerdere aanbieders te vergelijken. Dit zijn onze favorieten:

Tips goedkope vliegtickets Mallorca

Prijzen van vliegtickets verschillen behoorlijk - dus vergelijken is zeker de moeite waard. Prijzen bij luchthavens, reisaanbieders enzovoort verschillen per dag. Mensen worden al snel verleid door de advertenties van aanbieders die vaak zeggen dat zij het goedkoopst zijn, terwijl dit voor elk vliegticket anders is. Als je dan ook echt het goedkoopste vliegticket wil moet je voor jezelf goed de nodige dingen doornemen, vergelijken en controleren. Hieronder vind je hoe je dit het best kunt doen door middel van enkele tips.

Tips zoeken en boeken

 • Boek zover mogelijk van te voren - of boek juist een last minute vakantie
 • Kijk ook eens naar vliegen vanaf Duitsland of België
 • Vergelijk minimaal 4 verschillende vliegticket-websites
 • Let er bij het vergelijken van prijzen op of bagage wel of niet is inbegrepen
 • Zoek op dinsdagmiddag. Ja, op deze dag zijn de tickets vaak het voordeligst!
 • Bekijk de optie om een twee enkele reizen te boeken i.p.v. een retourtje
 • Vergelijk de prijzen van een pakketreis (accommodatie inclusief vlucht) met het afzonderlijk boeken van een vliegticket en een accommodatie.
 • Wis je cookies!

Er vliegen tientallen luchtvaartmaatschappijen op Mallorca. Vluchten met een tussenstop kom je niet tegen.

Vliegticket + Hotel

Het is natuurlijk gemakkelijk om je vliegticket en accommodatie in een keer te boeken bij een touroperator. Deze combinatie wordt ook wel een pakketreis genoemd waarbij je dus maar één aanspreekpunt hebt en in een keer alles hebt geregeld. Een pakketreis is niet perse duurder maar je ziet toch dat het los boeken van je vliegticket en accommodatie soms een stuk goedkoper is.

Vlucht + Hotel boeken

Kindertarieven

Kinderen tot 2 jaar vliegen gratis mee, zij krijgen geen eigen stoel maar gaan op schoot bij papa of mama. Voor kinderen vanaf 2 jaar tot 11 jaar gelden voordelige tarieven, daarboven wordt de prijs voor volwassenen gehanteerd.

Bagage exclusief

De meest ticketwebsites rekenen met prijzen exclusief bagage. Houd dus rekening met een meerprijs van ongeveer € 40,- per persoon voor een koffer van maximaal 23 kg. Bij het afronden van je reservering kun je de opties voor je bagage kiezen. Handbagage mag je natuurlijk wel gratis meenemen.

 • Afmeting handbagage: ± 55x40x25 cm (hxbxd)
 • Gewicht handbagage: 8 tot 16 kg
  Deze waardes verschillen per luchtvaartmaatschappij

Vliegen vanaf Duitsland en België

Veel Nederlandse reizigers vliegen vanaf Duitsland of België naar Mallorca. Het uitgebreide aanbod vliegtickets vanaf deze landen, in combinatie met goedkopere vliegtickets en lagere parkeerkosten maken het aantrekkelijk en voordelig. En voor veel Nederlanders is de reistijd naar de luchthavens in Duitsland en België ook korter dan bijvoorbeeld Schiphol of Eindhoven. > Lees meer over vliegen vanaf Duitsland

Meer informatie