Mallorca 'the partyplace'

Strand met palmbomen

Jongerenvakanties

Mallorca heeft met El Arenal, Magaluf en de Ballermann echte feestlocaties in huis waar jongeren perfect kunnen uitgaan en overdag lekker kunnen bijkomen op het strand. Als je op zoek bent naar een jongerenvakantie dan wil je natuurlijk zo voordelig mogelijk je vakantie regelen. We helpen je met ons onderstaande overzicht van reisaanbieders om je jongerenreis goedkoop en eenvoudig te boeken.

Clubs en bars

Mallorca is een heerlijke bestemming voor een jongerenvakantie! Van gezellige kroegen tot cocktailbars, de Ballermann tot exclusieve clubs - op Mallorca kun je feesten. Overdag genieten van de zon en het prachtige strand, en nachtenlang feesten met een Spaans tintje... Daarnaast is er ook nog genoeg te beleven, voldoende watersportmogelijkheden, heerlijke boottochten, shoppen in Palma de Mallorca of toch een leuke excursie om iets van het prachtige Mallorca te zien. De meest geliefde plaats voor jongerenvakanties op Mallorca is El Arenal. Vanaf half juni tot half september vind je hier bijna alleen maar jongeren. 

Jongerenhotels El Arenal op de kaart

Op deze kaart vind je de meest geboekte jongerenhotels in El Arenal. Daarnaast zijn de meest populaire kroegen, disco's, biertenten, restaurants en activiteiten op de kaart te vinden. grote kaart »

Villa huren

Hoe gaaf is dát! Je eigen villa huren met je vrienden en plonzen in een privé zwembad. Steeds meer jongeren huren een villa of vakantiehuis op Mallorca in plaats van te vertoeven in een hotel of appartement. Je huurt al een 8-persoons villa vanaf 1.500 euro en als je de kosten deelt dan valt de prijs reuze mee. Wel moet je even je eigen vliegtickets boeken, kijk hiervoor even op onze vliegticket pagina.

Villa's checken

In de villa kun je je rust pakken wanneer je het nodig hebt zodat je genoeg energie hebt om het nachtleven te beginnen in je eigen huis, om vervolgens de stad van bijvoorbeeld El Arenal in te gaan. Je kunt voor je eigen eten zorgen want elke villa heeft een keuken en is voorzien van een barbecue. Als je geen zin hebt om te koken kun je natuurlijk ook uit eten gaan. De winkels en restaurants zijn meestal wat verder weg van de villa, dus zou je wel vervoer moeten regelen om er te komen. Dit geldt ook voor het uitgaan in de plaats van je bestemming.