The place to be for partypeople!

Magaluf helder water

Magaluf

Magaluf is een typische strand- en feestbestemming voor jongeren waar je kunt uitgaan tot je er bij neervalt. Het is te vergelijken met de party-place El Arenal maar ook met Lloret de Mar (Costa Brava). Het verschil is dat Magaluf grotendeels door Engelsen, Duitsers en Scandinaviërs worden bezocht maar Nederlands weten de weg ook steeds beter te vinden. Steeds meer Nederlandse touroperators organiseren vliegreizen naar deze bestemming. Er gaan veel wilde verhalen over Magaluf en ja, deze zijn grotendeels waar dus je bent gewaarschuwd. ;-)

Magaluf palmbomen
Magaluf boulevard
Strand in Magaluf

Nachtleven

Magaluf is ‘’the place to be for the partypeople!’’ Magaluf telt namelijk meer dan 100 bars, discotheken en cafés en er komen regelmatig bekende dj’s. De bekendste club is bcmmallorca.com - de grootste discotheek van Mallorca en zelfs de nummer van 5 van de wereld. Er zijn regelmatig sfeervolle schuimparty’s waar je niet zonder kleerscheuren vandaan komt.

Strand

Na een nachtje doorhalen kun je overdag even bijkomen op één van de prachtige stranden van Magaluf. Geniet van een duik in het water en kleur lekker bij op een strandbedje in de Mallorcaanse zon. Magaluf kent drie populaire stranden namelijk het Mallorca strand, strand Magaluf en Palma Nova Beach. Aan de boulevards langs deze stranden vind je volop barretjes, restaurants en cafés waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje. De winkelstraatjes achter het strand nodigen uit met hun typische prullaria, zonnebrillen en strandartikelen. Alle stranden »

Waterparken, karten en actie

Naast het uitgaan is er in Magaluf nog veel meer te beleven. Geen culturele uitstapjes of historische bezienswaardigheden maar wel fun en actie op en in het water. Een unieke ervaring is bijvoorbeeld de Nemo Submarine waarmee je op 20 meter diepte kennis maakt met de de prachtige onderwaterwereld van Mallorca. Daarnaast biedt Magaluf diverse waterparken en attracties. Zo kun je bijvoorbeeld lekker racen met je vrienden bij Karting Magaluf. Voor waterpret en actie ga je naar het welbekende Aqualand met veel uitdagende glijbanen of het Western Water Park, wat meer is weggelegd voor ouders met jonge kinderen. Een van de tofste attracties is de Katmandu Park. Dit is een groot pretpark met veel avontuurlijke attracties. Meer excursies »

Kaart Magaluf