Haven Portals Nous

Prachtige haven met gezellige bars en restaurants!

Portals Nous

Portals Nous is een klein, ontspannen stadje ten westen van Palma. Dankzij de locatie, op slechts 12 km van de hoofdstad en op slechts een korte wandeling van de blitse jachthaven van Puerto Portals, is het een populaire keuze bij zowel vakantiegangers als inwoners. Britse tweede huiseigenaren zijn vooral ingenomen met de stad, die zelfs in de winter een gevoel van gemeenschap behoudt.

De hoofdstraat is gericht langs Carretera d'Andratx. Hier vindt u een selectie van winkels, waaronder modeboetieks, krantenwinkels, bouwmarkten, een supermarkt, een onafhankelijke boekenwinkel en een verscheidenheid aan restaurants.

Vanuit Portals Nous heeft u toegang tot twee stranden, een kleine baai genaamd Cala Portals Nous of Cala Bendinat, en de grotere, meer bekende Platja de S'Oratori, beter bekend als Cala Portals Nous. Dit grotere strand is verbonden met de haven, waar je een jachthaven vindt vol met prachtige jachten en uitstekende eetgelegenheden.

Winkelen Portals Nous

Portals Nous heeft alle essentiële winkels voor uw dagelijkse behoeften, evenals een paar heerlijke onafhankelijke boetieks. De Universal Bookshop, gerund door Kay Halley, heeft een groot assortiment internationale boeken, accessoires voor breien en naaien en een geweldig gevoel voor de gemeenschap. Naast de deur is er een charmante cadeauwinkel genaamd eStudio 3 en enkele kleine modeboetieks. Als je op zoek bent naar luxe designerlabels, ga dan naar de nabijgelegen Puerto Portals. Meer winkelen »

Restaurants Portals Nous

Ondanks dat het een klein gebied is, vind je smaken uit de hele wereld, waaronder Indiase en Japanse gerechten. Voor hoogwaardige Peruaanse gastronomie heeft Sumaq veel lof gewonnen. Voor verfijnde mediterrane gerechten biedt het ruime Casa Paco een zeer redelijk driegangenlunchmenu in een ontspannen sfeer. Chameli's Bar and Restaurant is een andere populaire keuze voor lunch of avondmaal en is gespecialiseerd in Italiaanse gerechten en steenovenpizza's.

Wat te doen op Portals Nous

De meeste vakantiegangers die hier tijdens de warmere maanden komen, zullen de tijd doorbrengen op het 100 meter lange zandstrand van Platja de S'Oratori, waar u kajaks, jetski's en waterfietsen kunt huren ... en vervolgens ontspannen met cocktails in de Roxy Beach-bar. Er zijn ook een aantal bars en internationale restaurants geopend voor lunch en diner langs de hoofdstraat.

Voor een feel-good-factor weg van het strand, biedt Valentina bij Portals de Yoga de hele week een scala aan herstellende en energieke yogasessies. Andere excursies »

Evenementen Portals Nous

Portals Nous, Puerto Portals en Bendinat komen samen voor hun programma van augustus-festiviteiten. Het omvat een mix van activiteiten, van sportwedstrijden, ambachtelijke workshops tot picknicks en openluchtconcerten. Een ander populair jaarlijks evenement is de Sunset Market, die wordt gehouden tijdens de zomeravonden langs de promenade in de haven.

Kaart Portals Nous